♠  ♥       Bridge Club  Berg & Terblijt      ♣
wetensw
Club wetenswaardigheden :

Bridgeclub Berg & Terblijt (BCB&T) is opgericht 8 oktober 2003.

Beide lustrums werden uitbundig gevierd met een drive en gratis lunch, koffie en vlaai + diner aan het slot van de dag.

Lokaal

Het verenigingslokaal is Zaal ‘t Vöske, Grote Straat 8, 6325EC Berg en Terblijt .

Bridge-avond.

De wekelijkse bridgeavond is op woensdag.  Er is géén zomerpauze m.a.w. elke week wordt er gespeeld behalve op aswoensdag en als een feestdag b.v. Kerstmis op woensdag valt. Vanwege de meest geavanceerde rekenkastjes is de uitslag er aan het eind van de avond binnen 5 tellen na het laatst gespeelde spel.

Aanvang 19.30h.  De leden dienen zich voor 19.20h in te schrijven. Niet leden zijn eveneens welkom m.u.v. de besloten zittingen

Iedere avond (zitting) worden er 6 x 4 spellen  per lijn gespeeld in 2 lijnen. De uitslag wordt aan het einde van de avond bekend gemaakt. De competitiestand wordt vervolgens  op de Internet site van de club ….....https://sites.google.com/site/bridgeclubbergterblijt/home vermeld. De site is ook te vinden via Google.nl en vervolgens in de Google zoekbalk in te vullen Bridgeclub Berg. In de resultatenlijst verschijnt dan meteen de volledige naam van de club. Klikken op de naam en u bent er.

Competitie

Gedurende het jaar worden er voor HET clubkampioeschap 6 competitieronden gespeeld. Een competitieronde bestaat uit 6 zittingen. Tijdens deze competitie wordt er tevens gespeeld voor de slemkokaal en het B kampioenschap.

Gedurende de zomermaanden, juni, juli en augustus, wordt de zomercompetitie gespeeld. De stand van deze competitie wordt individueel bijgehouden. Dus bent u niet afhankelijk van vakantie partner.

De winnaar van deze competitie mag zich zomerkampioen noemen.

Verder zijn er de besloten Kerstdrive, de Carnavalsdrive, een Paasdrive en de Jaar-resumee drive.

Bridgeclub Berg & Terblijt (BCB&T) is opgericht 8 oktober 2003.

Leden.

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij het bestuur. Kandidaat-leden krijgen de gelegenheid 6x op proef te komen bridgen tegen een vergoeding van € 10,-. In deze periode kan over en weer bekeken worden of het bevalt. Daarna kan worden overgegaan tot een definitief lidmaatschap. De score in de competitie wordt dan opgenomen in de club rangschikking en u komt meteen in aanmerking voor promotie.

Contributie 2013/2014

De contributie bedraagt € 40,= . Het clubjaar loopt van oktober tot oktober.

Indien het lidmaatschap na 1 april van het lopende jaar ingaat, bedraagt de contributie € 25,=.

Belangstelling?

Gastspelers zijn welkom en betalen € 1,50 per persoon per avond.

Gastspelers worden als laatste ingeschreven in de A- of in de B-lijn rekening houdend met een eventuele stilzit.

Inlichtingen:

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot

John vd. Wier, clubleider        06-26509655

cg 5-2-2016